Sztrilich Pál Cserkészpark esküvői fénydekoráció

Szeretnéd az esküvődet a Sztrilich Pál Cserkészparki Csűrben tartani? Szerintem tudunk neked segíteni, hogy esküvőtök lenyűgöző legyen!

Átvarázsolunk minden helyszínt gyönyörüvé!

Szép helyszínből varázsolj gyönyörű esküvői és rendezvények helyszínt fényfüzér és fényfüggönyök segítségével!

Természetközeli esküvői helyszín Sztrilich Pál Cserkészparkban

Természetközeli esküvői helyszín Sztrilich Pál Cserkészparkban

Természetközeli esküvői helyszín Budapest közelében a Sztrilich Pál Cserkészpark. Fantasztikus esküvői helyszín sokak számára az elmúlt években és a jövőben is várhatóan. Mi személyszerint nagyon szeretjük az erdő közeli, fa vintage helyszíneket, mivel fényfüzéreink és fényfüggönyeink tökéletes hangulatfényeket tudnak adni. A csűrben több féle fényfüzér is kedvelt fénydekorációs elem. Lehet választani a nagy izzós fényfüzéreinket, a közepes fényfüzéreinket és a kicsi izzós (hagyományos) fényfüzéreinket is. Majd ezeket ki lehet bővíteni fényfüggönyökkel akár a csűr mindkét oldalán végig.

Számos megoldás elképzelhető ezen a helyszínen, ami tényleg csak tőletek függ. Mi minden álmot itt valóra tudunk váltani.

Sztrilich Pál Cserkészpark Csűr - Természetközeli Esküvői Helyszín Budapest közelében

A csűr részben, ahol többnyire inkább nagy izzós vagy közepes izzós fényfüzéreket telepítünk, itt zajlik a vacsora, többnyire itt van a táncparkett rész is. A csűr mellett található fákat is érdemes fénydekorációval ellátni, illetve a mellékhelyiségek felé is, hogy az éjszakában a vendégek el ne vesszenek.

A helyszínre 99%-ban aznap kell / lehet telepíteni minden dekorációt és a lagzi végén azonnal el kell őket távolítani. Ezért ha a Sztrilich Pál Cserkészparkban szeretnétek tartani esküvőtöket, akkor valószínűleg szükségetek lesz a telepítési és bontási szolgáltatásunkra is az idő hiánya miatt, amit mi nagyon szívesen vállalunk.

Ha ti is erre a helyszínre tervezitek esküvőtöket, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot a fénydekorációval kapcsolatban.

DEMENY Fényfüzér bérlés vélemények

Nézd meg a referencia fotóinkat a Sztrilich Pál Cserkészparkban készült fénydekorációról

Kérj ajánlatot esküvői fénydekorációhoz!

Sztrilich Pál Cserkészpark esküvői helyszín – Töltsd ki az alábbi rövid űrlapot és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Inkább emailt írnál?

Írj a zoltan.demeny@fenyeskuvo.hu címre!

Ajanlatkeres 2024 v1

Milyen fénydekorációra lesz szükségetek?

Kérjük válasszátok ki a szükséges fénydekorációt, majd jelöljétek be a szükséges mennyiséget!


⟶ Válasszátok ki a csomagot / mennyiséget!

Az előző részben kiválasztott fénydekorációhoz tartozó csomag(ok) kiválasztása:


Szeretnétek, hogy mi telepítsük és bontsuk az eszközöket?

Lehetőség van arra, hogy a bérlésen túl, mi menjünk ki a helyszínre és telepítsük/bontsuk a bérelt eszközöket!