Szent András kastély esküvői helyszín

Szeretnéd az esküvődet a Szent András kastélyban tartani Bölcskén? Szerintem tudunk neked segíteni, hogy esküvőtök lenyűgöző legyen!

Átvarázsoljuk a kastélyt még gyönyörűbbé!

Szép helyszínből varázsolj gyönyörű esküvői és rendezvények helyszínt fényfüzér és izzósorok segítségével!

Gyönyörű esküvői helyszín Bölcskén

Modern esküvői helyszín egy felújított kastélyban, ami távol van a város zajától

Az elmúlt időszakban több alkalommal is volt szerencsénk a Szent András kastélyban tartott esküvőkön fénydekorációt készíteni a kastély előtti udvaron, illetve a fenti rendezvény teremben. Ez egyik kedvenc helyszínünk ez az esküvői helyszín. Csodálatosan felújított helyszín, csendes és természetközeli helyen. A kastély előtti kör alakú téren nagy izzós fényfüzéreket használtunk, amik igazán hangulatos fényeket biztosítottak az esküvőkön. Ezeket több méter magasan, biztoságos módon, drótkötelek és egy mobil állvány segítségével rögzítettünk.

Szent András Kastély, Bölcske - Esküvői helyszín

Különösen nagy figyelmet fordítunk a rögzítéshez több szempontból is. Az egyik az, hogy a vendégek számára teljesen biztoságos legyen a telepítés. A fényfüzérek IP65 védelemmel vannak ellátva, földelt vezetékeket, vízálló – kültéri hosszabbítókat használunk. Másrészről maga a rögzítés is fontos, mivel egy több 100 milliós értékű épülethez rögzítjük, amiben nem tehetünk véletlenül sem kárt. Az elmúlt években a Szent András kastély tulajdonosa is elégedett volt velünk és azóta is minket ajánlj a fénydekorációval kapcsolatban.

Szent András Kastély, Bölcske - Esküvői helyszín

A kastélyban található terem pedig kiváló „B” terv lehet az esküvő számára, ha épp az idő rosszra fordulna. Ezt a termet is érdemes előre feldíszíteni fénydekorációval. Itt a gerenda szerkezetre tudunk nagy izzós vagy közepes izzós fényfüzéreket telepíteni.

Ha ti is azt tervezitek, hogy Bölcskén a Szent András kastélyban tartjátok esküvőtöket, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot fénydekorációval kapcsolatban.

DEMENY Fényfüzér bérlés vélemények

Nézd meg a referencia fotóinkat a Szent András kastélyban készült fénydekorációról

Kérj ajánlatot esküvői fénydekorációhoz!

Bölcske, Szent András kastély esküvői helyszín – Töltsd ki az alábbi rövid űrlapot és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Inkább emailt írnál?

Írj a zoltan.demeny@fenyeskuvo.hu címre!

Ajanlatkeres 2024 v1

Milyen fénydekorációra lesz szükségetek?

Kérjük válasszátok ki a szükséges fénydekorációt, majd jelöljétek be a szükséges mennyiséget!


⟶ Válasszátok ki a csomagot / mennyiséget!

Az előző részben kiválasztott fénydekorációhoz tartozó csomag(ok) kiválasztása:


Szeretnétek, hogy mi telepítsük és bontsuk az eszközöket?

Lehetőség van arra, hogy a bérlésen túl, mi menjünk ki a helyszínre és telepítsük/bontsuk a bérelt eszközöket!