Lics Pincészet Esküvő

Szeretnéd az esküvődet a Lics Pincészetben tartani Pákozdon? Szerintem tudunk neked segíteni, hogy esküvőtök lenyűgöző legyen!

Gyönyörűvé varázsolunk minden helyszínt!

Szép helyszínből varázsolj gyönyörű esküvői és rendezvények helyszínt csillárjaink és fényfüzéreink segítségével!

Gyönyörű esküvői helyszín Pákozdon

Lenyűgöző esküvői helyszín Pákozdon a Lics Pincészetben

Egy viszonylag új esküvői helyszín található Pákozdon, amit még mi is nem rég fedeztünk fel. A hely neve Lics Pincészet, és azonnal megtetszett nekünk, ahogy először megérkeztünk a helyszínre. Gyönyörű dombos részen található, messze a város zajától, mégis nagyon nagyon közel a főúthoz és az M7 autópályához (ami előny a násznép szempontjából). Lejtőin szőlős található, belátni a közeli völgyet, igazi gyöngyszem.

Az esküvői terem kicsit hosszúkás, az épület egyik fala végig üvegfelület, ami miatt a teremből is belátni a gyönyörű tájat. Az üvegfalak eltolhatóak, így forró nyári napon is megfelelő a légmozgás, illetve a teremben több légkondi is be van szerelve. Esős idő esetén is előnyös, szintén az üvegfal miatt, megmarad a szép látvány, a szabad érzés. Az esküvői helyszín tetőszerkezete favázas és modern nádtetővel van ellátva.

A teremben található néhány kisebb reflektor, ami felfelé világít a gerendáktól a nádtetőre. Mi ezt kiegészítettük közepes izzós, fehér kábeles fényfüzérrel, amit X formában tettünk fel. Ezenkívül a menyasszonyi asztal és a táncparkett részhez fényfüggönyöket szereltünk fel. Az összhatás nagyon szép volt, a fények nagyon szép hangulatot adtak, a későbbi órákban pedig nem adtak túl sok fényt, hogy az már kellemetlen legyen.

Lics Pincészet Esküvő - DEMENY FényDekoráció

A Lics Pincészet esküvői terme mellett található egy kisebb térköves rész is, ahol van egy kis kerti tó is. Ide is érdemes lehet telepíteni néhány fényfüzért, amihez viszont már mobil állványokra is szükség lesz, mivel bár az egyik oldalon épület található (amihez tudunk rögzíteni), de a másik felén nincs rögzítési pont. Mobil állványaink segítségével viszont könnyen orvosolható ez a probléma is!

Ha ti is erre a helyszínre tervezitek esküvőtöket, akkor vegyétek fel velünk a kapcsolatot a fénydekorációval kapcsolatban.

Lics Pincészet Esküvő - DEMENY FényDekoráció
DEMENY Fényfüzér bérlés vélemények

Nézd meg a referencia fotóinkat a Lics Pincészetben készült fénydekorációról

Kérj ajánlatot esküvői fénydekorációhoz!

Lics Pincészet esküvői helyszín – Töltsd ki az alábbi rövid űrlapot és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Inkább emailt írnál?

Írj a zoltan.demeny@fenyeskuvo.hu címre!

Ajanlatkeres 2024 v1

Milyen fénydekorációra lesz szükségetek?

Kérjük válasszátok ki a szükséges fénydekorációt, majd jelöljétek be a szükséges mennyiséget!


⟶ Válasszátok ki a csomagot / mennyiséget!

Az előző részben kiválasztott fénydekorációhoz tartozó csomag(ok) kiválasztása:


Szeretnétek, hogy mi telepítsük és bontsuk az eszközöket?

Lehetőség van arra, hogy a bérlésen túl, mi menjünk ki a helyszínre és telepítsük/bontsuk a bérelt eszközöket!