Atvételi & szállítási lehetőségek

Esküvői fénydekoráció bérlésedet különböző módokon veheted át!

Személyes átvétel

A bérelt fényfüzérek és egyéb fénydekorációk Székesfehérváron vehetők át személyesen és ide is tudjátok visszahozni őket.

GLS kiszállítás (országos)

Ha nem esik útba nektek Székesfehérvár, akkor kérjétek a GLS kiszállítást akár oda-vissza irányba is, akár 1 munkanapon belül!

Helyszínre szállítjuk

Helyszíni szerelés esetén mi szállítjuk ki a bérelt és a rögzítéshez szükséges eszközöket a helyszínre.

Személyes átvétel Székesfehérváron

A bérelt felszerelést Székesfehérváron tudjátok átvenni személyesen előre egyeztetett időpontban a raktárunkban. A fénydekorációt mindig megfelelő dobozban adjuk oda, ha kisebb autóval érkeznétek, akkor pedig kisebb csomagokban készítjük elő nektek.

Átvétel helyszíne: https://goo.gl/maps/U1XFtoMzjaQWiEVH8
(Nem a 4 emeletes panelok között van, hanem tovább kell menni, családi házas résznél van, nagy fehér kerítés a zsákutcás parkoló végében!)

Doboz méretek NAGY IZZÓS fényfüzér esetén: (H x SZ x M)

  • 1 x 15 m doboz: 28.5 x 21 x 22.5 cm
  • 4 x 15 m gyűjtődoboz: 43 x 30 x 48 cm

Kis Csomag: 1 nagy doboz + 1 kicsi doboz + 1 kicsi doboz (extra fényfüzér a bérléshez)
Közepes Csomag: 2 nagy doboz + 1 kicsi doboz (extra fényfüzér a bérléshez)
Nagy Csomag: 4 nagy doboz + 1 kicsi doboz (extra fényfüzér a bérléshez)

GLS kiszállítás (országos)

Ha időt szeretnétek spórolni azon, hogy átvegyétek és visszahozzátok a bérelt fénydekorációkat, akkor kérjétek a GLS kiszállítást. Csak GLS-el szállítunk, akár 1 munkanapon belül. A csomag az esküvő előtti napokban fog megérkezni annak megfelelően, amiben megállapodtunk. Ehhez szükség van az alábbi adatokra:

  • Szállítási cím
  • Átvevő neve
  • Átvevő telefonszáma

Arra is van lehetőség, hogy a GLS futár az esküvő utáni munkanapon felvegye a csomagot visszafelé is, amihez az alábbi adatokra lesz szükség:

  • Feladási cím (eltérhet a szállítási címtől)
  • Feladó neve
  • Feladó telefonszám

GLS kiszállítási díj: 2 490 Ft-tól / irányonként (nagyobb csomagok esetén 3 490 Ft-tól)

Részletekért és az aktuális árakért érdeklődj az ajánlatkérés során, megpróbálunk minden kérdésre válaszolni.

Helyszínre szállítás (országos)

Vállalunk külön kiszállítást is saját gépkocsival vagy kisteherautóval. Abban az esetben, ha mi fogjuk felszerelni és lebontani a bérelt fénydekorációt, akkor ott a kiszállási díjunk ezt tartalmazza. Viszont olyan esetekben is kérhetitek ezt, ha amúgy csak bérelni szeretnétek, de a fénydekoráció mennyisége és mérete miatt a GLS kiszállítás már nem megoldható. Ilyen eszköz például a kristály csillár.

Részletekért és árakért érdeklődj az ajánlatkérés során.

„Mivel az embernek egyszer van esküvője az életben, szerettük volna a helyszínből is a legjobbat kihozni a legjobb áron, ezért választottuk őket. Kreatívak és nagyon profik, szebbé varázsolták a helyet, mint valaha álmodhattuk volna! Egy olyan atmoszférát teremtett a fénytechnikájuk, ami felejthetetlenné tette életünk legszebb napját!”
Zsanett & Géza

„Két fiatal pár vagyunk és mindketten szeretünk bulizni, szórakozni. Ezt a szokásunkat esküvőnk napján se akartuk elhalasztani így egy szép bálteremből egyszerre kellet nyugodt hangulatot és később discosabb helyet varázsolni. Életünk legjobb napja egyben életünk legnagyobb bulija is volt. Köszönjük!”
Kristóf & Fanni

„Az esküvőnk előtt pár héttel egyik barátunk esküvőjére voltunk hivatalosak. Egy nagyon szép étteremben tartották, de a teremfény teljesen elvette mind a meghitt, mind a partizós hangulatot. Ott eldöntöttük, hogy mi esküvőnkön biztosan lesz fény dekoráció. Nem bántuk meg, össze sem hasonlító a két esküvő. Még egyszer nagyon köszönjük.”
Hanna & Laci

„Nagyon szerettük volna a helyszínt feldobni egy kis fénnyel. Korábban már láttuk Zoli munkáját, így már előre tudtuk, hogy biztosan őt fogjuk felkérni erre. Nagyon kreatív és profi fénydekorációt kaptunk. Reggeltől egészen az esküvő végéig velünk volt, mindenből a legjobbat hozta ki. A vendégeink még az esküvő után is áradoztak a fényekről. Hálásan köszönjük ezúton is.”
Máté & Tünde